Kur'an-ı Kerim satışlarında artış

Kur

Kuran ayı olan Ramazan`da manevi iklime doğru yolculuk etmek isteyenlerin, hem okumak hem sevdiklerine hediye etmek için Kur`an-ı Kerim alması satışları artırdı.Çarşı Cami yanında satış yapan Medine Pazarı sahibi Ayhan Zengin, Kur'an-ı Kerim satışlarının

RAMAZAN, KUR`AN`LA BULUŞMA AYIDIR

Ramazan ayını diğer aylardan farklı kılan ve onu Kur`an`da anılmaya değer kılan Kur`an`ın o ayda indirilmesidir." Diyen Medine Pazarı sahibi Ayhan Zengin, bu nedenle 11 Ayın Sultanı Ramazan`da Kur`an-ı Kerim ve Elifba cüzlerinin satışlarında artış olduğunu söyledi. Kur`an satışlarındaki yoğunluğun en büyük sebebinin, Ramazan ayının, okulların kapanmasıyla açılan Kur`an kursları dönemine denk gelmesi olduğunu hatırlatan Zengin, "Biz de bu atmosferde daha fazla insanımız Kur`an öğrensin ve sevdiklerine hediye etsinler diye çeşitli kampanyalar düzenliyoruz.” dedi.

 

SATIŞLAR ARTTI

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yoğun satışlar nedeniyle mağaza içerisinde özel Kur`an-ı Kerim standı Zengin, Ramazan dolayısıyla fiyatların yüzde 20-30 arasında düştüğünü söyledi. Vatandaşların çoğu zaman Kur`an almak için özellikle Ramazan ayının gelmesini beklediklerini kaydeden Zengin, "Ramazan öncesi müşterilerimiz bize gelip `bu Ramazan Kur`an-ı Kerim`ler kampanya olacak mı?` diye soruyor. Biz de `olabilir` dediğimizde o an almayıp Ramazan ayında gelip alıyorlar. Hatta Kur`an-ı Kerim`in indirime girmesiyle vatandaşlar hem kendileri hem de sevdikleri için hediye alıyorlar. Günlük satışlarımız 20`nin altına hiç düşmedi." diye konuştu.

 

SEVDİKLERİME KUR`AN HEDİYE EDİYORUM

Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmek için oruç tutmanın yanı sıra Kur`an okumanın da haz ve lezzetini birlikte yaşadıklarını belirten İhsan Öztürk "Sevapların katlanarak verildiği Ramazan`da okunan Kur`an-ı Kerim`in her harfi için misliyle sevap kazanıyoruz. Çünkü kutsal kitabımız olan Kur`an Ramazan ayında indirilmeye başlanmış. Bu nedenle bizler bu ayda Kur`an okumaya daha çok özen gösteriyoruz. Hatta ben bu verilen sevaplardan çevremdekiler de faydalansın diye sevdiklerime Kur`an hediye ediyorum.” dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ